Екипът на Ай Пи ООД разбира напълно изключителното значение на добрия, компетентен сервиз за изграждане на взаимно доверие и успешно, дългосрочно партньорство с Вас! Постарали сме се услугите, които предлагаме за гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване, да обхващат повечето аспекти на работата с компютри и компютърни мрежи, за Вашата безпроблемна работа, с минимално време на отказ и престои на техниката.

Основните направления в дейността на нашия сервиз са:

 

  • ДИАГНОСТИКАТА е съществена част от всеки ремонт. Тази дейност включва внимателен преглед на системата, тестове на хардуерните компоненти, тестове за стабилност и температурни граници, преглед на софтуера.
  • ПРОФИЛАКТИКАТА е изключително важна, за да работи Вашата техника дълго и безотказно. Тя включва почистване на системата от прах и замърсяване, както и след заливане с течност, тестове за стабилност на хардуера и температурните му граници; проверка на охлаждащите вентилатори, смазване на лагерите им, при необходимост смяна на вентилаторите или други части с нови, със съгласието на клиента (при заплащане на съответната цена). Препоръчваме профилактиката да се прави поне веднъж годишно, за да се удължи живота на компютъра, да се избегнат навреме евентуални проблеми с компонентите и работата на цялата система.
  • Смяна на дефектни компоненти и части от мобилния или настолен компютър.

 

  • Можете да сключите абонаментен договор с нас за цялостно обслужване на информационните системи и мрежи на Вашата фирма или офис.

Това включва и извършване на услугите НА МЯСТО. При интерес от Ваша страна, ще изготвим индивидуална оферта. Договорът ще включва задължителни периодични посещения на наш специалист, както и консултации по телефон или онлайн. С този договор ще можете да закупувате компоненти за ъпгрейд  или нови системи от нас на преференциални цени.

 

  • Ремонтът на лазерни принтери включва също диагностика и профилактика на печатащите устройства. Освен това, извършваме пълнене и рециклиране на тонери за широка гама лазерни принтери. За безпроблемната работа на вашата печатаща техника можем да сключим абонаментен договор за поддръжка и отдаване на устройство под наем.

 

  • Ние можем да осигурим Вашето спокойствие и защитата на Вашия офис, работно място или дом с изграждане на система за видеонаблюдение.
  • Разбира се, ще осигурим и поддръжката на тази система и нейните компоненти. Можете да разчитате на опита на нашите специалисти в това важно за Вашия бизнес направление.

 

След предварителни консултации и сключване на договор, можем да изградим изцяло Вашата информационна система, включително инсталация на компютърната мрежа, отделните системи и мрежовите устройства, и необходимия софтуер, да организираме достъпа до Интернет и да осигурим цялостната поддръжка.

 

Поддръжката на софтуера е не по-малко важна от поддръжката на хардуера на вашата система. Ние предлагаме голямо разнообразие от софтуерни услуги, включително ИНСТАЛИРАНЕ на операционни системи, приложения, антивирусна защита, диагностика и ПОЧИСТВАНЕ на системата от зловреден софтуер - компютърни вируси и др., обновяване на системния BIOS, инсталиране на драйвери и др. ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ на информация. Тази услуга включва възстановяване на изтрита информация, а също така и възстановяване на информация от повреден твърд диск със смяна на неговия контролер.

Сравнение на продукти